Játékbemutató

Egy pszichológiai társasjáték, amely a te személyes történéseiden-szükségleteiden keresztül gondolkodtat el az élet nagy kérdésein…

Az vagyok, aki vagyok. Úgysem lehetek más: miért féljek hát fölfedezni, ki vagyok?

/Szophoklész/

Játszol a társaiddal és észreveszed, hogy a játék közelebb hoz másokhoz és magadhoz, önmgadat tanulva játszol, kapcsolatba kerülsz személyiséged rejtett kincseivel, erőforrásaival – érdekes találkozás…

A játék által elsajátítható energia-adó kommunikációs technikák az interperszonális kapcsolataidat, munkádat segítik, általa elfogadóbbá és megértőbbé válsz. Tudatosodnak a miértek. Az én-nyelv használatával csak önmagunkról, az érzéseinkről beszélünk. Az értő figyelem pedig, tovább mondatja a másik által nehezen megfogalmazott és eddig ki nem mondottakat. Az önismeret útján olyan fel-és megdolgozásokra késztet a játék, amelyekre eddig nem, vagy csak alig gondoltunk. Képessé tesz az egyenrangúságon alapuló, szeretetteli kapcsolatok létrehozására és fenntartására.

Hatékonyan facilitálja az önreflexiót, a saját útunk megtalálását, az élet időnk gazdaságosabb kihasználását, érzelmi intelligenciánk fejlesztését, s a saját gátaink ledöntését, vágyaink megfogalmazását.

A játékbemutatók időpontjai és helyszíne:

Keddenként 18 -21-ig

Továbbra is MINDEN KEDDEN játszhatunk, ha min.2-3 fős csapat összejön és BEJELENTKEZIK telefonon vagy e-mailen!

Helyszín: Mr. és Mrs Columbo; Bp. I. Szarvas tér 1.

Részvételi dij: 1500,-/fő és némi fogyasztás a helyszinen

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Jelentkezni: Ferencz Anikó játékmesternél a 06 70 301 1784 telefonszámon, vagy az identity.fean@gmail.com email-címen lehet.