Blog

 

Nürnbergi Spielwarenmesse 2016

 

Három évvel ezelőtt, hónom alatt a társasjáték akkor még egyetlen német prototípusával látogatóként belevetettük

magunkat a Nürnbergi forgatagba. Elbűvölt az az óriási játék gazdagság amit a vásáron tapasztaltam.

Azóta már az Esseni vásáron is jártunk, ami kiállítóként szintén felemelő élmény volt. Korábbi blogbejegyzésünkben

beszámoltunk róla.

Most nagy örömömre új forgalmazó partnerünk a Spiel Direkt jóvoltából eljutottunk a játékszakma egyik legrangosabb

eseményére a Nürnbergi Spielwarenmessére is!

Halle is: 10.0 Stand: C-19.

www.spiel-direkt.com

Hamarosan játék mesterünk: Leoni Gauer jelentkezik a helyszínről a friss élménybeszámolóival.

dr. Füzesi Györgyi pszichológus

 

 

 

GYERE VELÜNK JÁTSZANI!   -  IDENTITY JÁTÉK BEMUTATÓ - KLUB

2016-ban újra indul az Identity játékklub, melyre szeretettel várunk, ha mélyebb önismeretre, jóízű beszélgetésre, érzéseid plasztikusabb megfogalmazására, kapcsolataid, empátiád, kommunikációs kultúrád fejlesztésére vágysz és mindezt játékos formában, játékostársaid értő, elfogadó, osztatlan figyelmét élvezve szeretnéd elsajátítani. Belépő 2.000.-Ft, mellyel a ,A rák ellen, az emberért, a holnapért!' Alapítvány működését is támogatod.

A következő játékklub időpontja:

február  2 kedd,   26 péntek
március 8 kedd,   25 péntek
április    5 kedd,   22 péntek
május    3 kedd,   20 péntek
június    7 kedd,   24 péntek   18 -20h

Helyszín: Bp. IX. Mátyás u. 18. ,A rák ellen, az emberért, a holnapért!' Alapítvány

Jelentkezni: Ferencz Anikó játékmesternél a 06 30 816 33 35 telefonszámon, vagy a rakellen@rakellen.hu email-címen lehet.

ESSENI JÁTÉKVÁSÁR

Nagy élmény volt számomra az Esseni Játékvásár. Meglepő és elképesztő volt, hogy milyen sok embert vonzanak a papír alapú játékok, ebben a  digitális világunkban. Négy napon keresztül reggel 3/4 10 – től este 7 óráig volt nyitva a vásár, ahol ki is lehetett próbálni a játékokat. Az

Tovább

Újra van Identity társasjátékunk!!!

A játék 10 % kiadói kedvezménnyel: 9 900  Ft-ért megrendelhető a honlapon. Kérünk, erősítsd meg rendelésed az  identity.jatek@gmail.com -on, vagy a facebookon, mert a honlapon nem mindig működik a rendszer tökéletesen! Köszönjük.  

Tovább

TESTI-LELKI HARMÓNIA TÁBOR A FESTŐI ORFŰN

2015. augusztus 22 – 30. szombattól-szombatig (8 nap) Elhelyezés: Az orfűi tó mellett: Tekeresi vendégházban, 2 – 6 ágyas, fürdőszobás szobákban. Délelőtti program: Hatha jóga foglalkozás (2 óra) Önismereti tréning (2 óra) Foglalkozásvezető: Dr. Füzesi Györgyi   Délutáni szabad programlehetőségek: Fürdés a tóban, a strandon, vagy a

Tovább

A szeretet ünnepe

Közeleg a Karácsony, a „szeretet ünnepe”, ami azonban nem mindig úgy sikerül, mint szeretnénk. Az utolsó napokra halogatjuk az ajándékvásárlást, és végigrohanunk a boltokon, gyorsan kipipálva a személyeket és az ajándékokat. Gyorsan, gyorsan, legyünk túl rajta! Akár még elégedettek is vagyunk a végén. 

Tovább

Vajon ismered-e a saját családodat?

A családi asztal köré nem csak enni ülünk le Karácsonykor. Az ünnep összehozza az embereket, a régen látott rokonok, távol élők is felkerekednek, hogy eltölthessenek egy kis időt azokkal, akiket saját bevallásuk szerint is gyakrabban kellene látniuk. De vajon mi történik, ha már a desszert is elfogyott?

Tovább

Jaj, beszélgessünk már egy kicsit!

Jaj, beszélgessünk már egy kicsit! Az év vége különösen nehéz és rohanós időszak a legtöbb ember életében, hiszen ilyenkor érezzük úgy, hogy számtalan dolgot be kell fejezni, semmire sincs elég időnk és talán türelmetlenebbek is vagyunk az átlagosnál. Ennek nem kell így lennie, hiszen akár játszhatnánk is.

Tovább

Igaz az, hogy a nők többet beszélnek?

Az, hogy a férfiak, vagy a nők beszélnek-e többet, hálás vitatéma lehet és biztos, hogy nehéz eldönteni. Többnyire azt tartják, hogy a hölgyek, bár ez nem minden esetben van így. Ttalán azért annyira közkeletű ez az állítás, mert a nők az érzelmek szintjén jobban ki tudják fejezni

Tovább

Vajon mi az, aminek egy nő jobban örül, mint egy sütinek?

Mi lehet az, amit mindennél jobban szeretnek, olcsó, nem erkölcstelen, és nem hizlal? Egy kiadós és jó beszélgetéssel minden hölgyet le lehet venni a lábáról, életkortól szinte függetlenül. Vajon lehet ez is egy ajándék Karácsony előtt?

Tovább