Játékmester Képző

Identity Önismereti Társasjáték – Játékmester képzés

2018. február 6-7-8.

A képzés felkészít a játékvezetői feladatokra: alapvető kommunikációs ismereteket nyújt, – az egyenrangúságon alapuló, energiaadó kommunikáció gyakorlása, elsajátítása történik a tréningen. Ezáltal a játékvezető képes lesz a játék során a résztvevőket segíteni a mélyebb lelki „szemlélődésben”, a fesztelenebb játék, az őszinte megnyilvánulások, a meghitt légkör megteremtésében. A tréning a játékvezetésre való felkészítés mellett olyan ismereteket is ad, amelyeket a résztvevők hasznosíthatnak a magánéletükben – a fontos kapcsolataik megreformálásában, tartalmasabbá tételében.

A tréning időpontja: 2018. február 6-7-8. (péntek-vasárnap) 10-18 óra

A helyszín: Budapest, a résztvevők számától függően még egyeztetés alatt van.

A tréning ára: 40 ezer Ft, melynek felét a képzés után le lehet dolgozni 20 óra munkával a játék terjesztésével kapcsolatban, pl. ingyenes játékbemutató különböző rendezvényeken, marketing, stb. Ebben az esetben 20 ezer Ft. utólag visszatérítésre kerül.

Tréner: Dr. Füzesi Györgyi pszichológus, az Identity Pszichológiai Társasjáték megalkotója

Jelentkezés, további információ: Tel: 06/70 -556 3043

identity.jatek@gmail.com

Jelentkezési határidő: január 18.

A jelentkezés 10 ezer Ft előleg befizetésével lép érvénybe, amit a 14100103- 42226149 – 01000003 bankszámlaszámon lehet megtenni az Investment Kft. számlájára való utalással.

Kérem, hogy csak azután utaljanak, miután visszajelzést kaptak a tréning tényleges indulásáról. A képzés minimum 8 fő részvételével indul.