Blog

Kiadó/Publisher: Investment Kft.

Önismeretről és mindfulnessről

Tovább

TESTI-LELKI HARMÓNIA TÁBOR A FESTŐI ORFŰN

2015. augusztus 22 – 30. szombattól-szombatig (8 nap) Elhelyezés: Az orfűi tó mellett: Tekeresi vendégházban, 2 – 6 ágyas, fürdőszobás szobákban. Délelőtti program: Hatha jóga foglalkozás (2 óra) Önismereti tréning (2 óra) Foglalkozásvezető: Dr. Füzesi Györgyi   Délutáni szabad programlehetőségek: Fürdés a tóban, a strandon, vagy a […]

Tovább

A szeretet ünnepe

Közeleg a Karácsony, a „szeretet ünnepe”, ami azonban nem mindig úgy sikerül, mint szeretnénk. Az utolsó napokra halogatjuk az ajándékvásárlást, és végigrohanunk a boltokon, gyorsan kipipálva a személyeket és az ajándékokat. Gyorsan, gyorsan, legyünk túl rajta! Akár még elégedettek is vagyunk a végén. 

Tovább

Vajon ismered-e a saját családodat?

A családi asztal köré nem csak enni ülünk le Karácsonykor. Az ünnep összehozza az embereket, a régen látott rokonok, távol élők is felkerekednek, hogy eltölthessenek egy kis időt azokkal, akiket saját bevallásuk szerint is gyakrabban kellene látniuk. De vajon mi történik, ha már a desszert is elfogyott?

Tovább

Jaj, beszélgessünk már egy kicsit!

Jaj, beszélgessünk már egy kicsit! Az év vége különösen nehéz és rohanós időszak a legtöbb ember életében, hiszen ilyenkor érezzük úgy, hogy számtalan dolgot be kell fejezni, semmire sincs elég időnk és talán türelmetlenebbek is vagyunk az átlagosnál. Ennek nem kell így lennie, hiszen akár játszhatnánk is.

Tovább

Igaz az, hogy a nők többet beszélnek?

Az, hogy a férfiak, vagy a nők beszélnek-e többet, hálás vitatéma lehet és biztos, hogy nehéz eldönteni. Többnyire azt tartják, hogy a hölgyek, bár ez nem minden esetben van így. Ttalán azért annyira közkeletű ez az állítás, mert a nők az érzelmek szintjén jobban ki tudják fejezni […]

Tovább

Vajon mi az, aminek egy nő jobban örül, mint egy sütinek?

Mi lehet az, amit mindennél jobban szeretnek, olcsó, nem erkölcstelen, és nem hizlal? Egy kiadós és jó beszélgetéssel minden hölgyet le lehet venni a lábáról, életkortól szinte függetlenül. Vajon lehet ez is egy ajándék Karácsony előtt?

Tovább