Vajon mi az, aminek egy nő jobban örül, mint egy sütinek?

Mi lehet az, amit mindennél jobban szeretnek, olcsó, nem erkölcstelen, és nem hizlal? Egy kiadós és jó beszélgetéssel minden hölgyet le lehet venni a lábáról, életkortól szinte függetlenül. Vajon lehet ez is egy ajándék Karácsony előtt?

A nők szeretnek beszélgetni, sokkal jobban kifejezik az érzéseiket és az élményeik elmesélése is sokkal színesebb. Egy kellemes családi, vagy baráti beszélgetés hihetetlen energiával tölti fel őket, de a társaság férfi tagjait is. Egy elmélyült és sok témát átbeszélő találkozó olyan része az életnek, melyre mindenki vágyik, hiszen a megismerésen keresztül jön létre a szeretet és az a kapocs, amely segítségével elismerést, barátságot, mélyebb viszonyt alakíthatunk ki.

A Karácsony, az ünnepek a meghitt beszélgetések időszaka is.

Nem mindegy, hogy csak formailag, vagy valóban, teljes szívünkből ott tudunk-e lenni a beszélgetésben. Az Identity Pszichológiai Társasjáték egy beszélgetős játék, mely kiváló ajándék lehet egy hölgy számára. A családdal, vagy az ismerősökkel együtt szervezett formában megbeszélhető, kimondható, újraélhető sok olyan pillanat, ami egyébként feledésbe merülne.

Mély és intenzív átélésre ad lehetőséget az a beszélgetés, ahol a felek egyenlő esélyekkel és játékos szabályok szerint mondhatják el, ami a feladat során eszükbe jutott.

Egy jó játék erősíti a bizalmat, az összetartozást

Az emberek minél többet tudnak meg egymásról, annál közelebb kerülnek egymáshoz. A játék során az őszinte és mély megnyílás arra biztatja a másikat, hogy ő is többet mutasson meg magából.

Ha egymást nem ismerő emberek játszanak, felgyorsul az ismerkedés, az egymáshoz való közelebb kerülés folyamata. Sokszor egy-két óra játék után olyan mélységben beszélgetnek, mintha már évek óta barátok lennének. Nos, az ilyen beszélgetések többet érnek mint egy süti, vagy bármi egyéb.

 

Evening Dresses A white evening dress is a dark blue evening dress, a metallic evening dress is online, and a tulle evening dress. These dresses are beautiful. Which style do you like

1 Comment
  1. Bp. 2013. február 14.

    Nagyon érdekelne az Identity társasjáték bemutató. Nem láttam idei, 2013-as időpontot meghirdetve.
    Kérem értesítsenek, mikorra szerveznek legközelebb játékbemutatót.

    Üdvözlettel:
    Haraszti Pálné

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.