Bölcsességek

 

Mai rohanó világunkban csak borzasztóan ritkán van időnk arra, hogy megálljunk egy pillanatra és egy picit befelé forduljunk. Pedig az, hogy legalább néha-néha magunkba nézzünk, feltétlenül szükséges ahhoz, hogy lelkileg egészséges emberként élhessük életünket. Ha nem vagyunk jóban saját magunkkal, akkor a stressz rányomja a bélyegét a szeretteinkkel, barátainkkal, kollégáinkkal eltöltött időre is. Ez egy spirál, amelyből nagyon nehéz önmagunktól kitörni, erős elhatározás nélkül nem is tudnánk megtenni.

Nekünk, az Identity csapatának célja az, hogy segítsünk leküzdeni a félelmeket és segítsünk szembenézni mindazokkal a problémákkal, amelyek a harmónia útjában állnak. Meggyőződésünk, hogy ez csak úgy működik, ha tudatosan időt fordítunk önmagunk megismerésére, azaz olyan szituációkat teremtünk, amikor el tudunk merülni saját gondolatainkban. Ez a cél vezérelt bennünket akkor is, amikor létrehoztuk az Identity-t és ezt tartjuk szem előtt képzéseinken, tréningjeinken is.

Sajnos játszani és tréningre járni azonban idő hiányában nyilvánvalóan nem lehet minden nap, ezért azon törtük a fejünket, hogy valami olyannal ajándékozzunk meg Téged, amely minden egyes napon melletted lehet és éppen akkor segíthet, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Arra jutottunk, hogy egy gondolat megosztó kezdeményezést indítunk, melyben ismert személyiségek szerte a nagyvilágból egy-egy értékes gondolatot osztanak meg Veled. Olyan idézeteket válogattunk össze, amelyeknek valóban komoly mondanivalója van, ezért neveztük el ezt a Bölcsességeknek.

Relax

Mit is takar ez a kezdeményezés?

Minden héten eljuttatunk számodra egy értékes gondolatot. Biztosak vagyunk benne, hogy számos olyat fogsz köztük találni, amely egy adott élethelyzetedhez segítséget nyújt majd.

A regisztráció teljesen ingyenes, semmiféle kötelezettséggel nem jár. Az űrlap kitöltése után azonnal egy megerősítő üzenetet küldünk az általad megadott e-mail címre, mely egy linket fog tartalmazni, amelyre rákattintva eljutsz a Bölcsességek oldalára. Ezek után nincs más dolgod, mint hetente ellátogatni erre az oldalra, ahol majd 1 éven keresztül minden héten megismerheted az éppen aktuális gondolatot.

Töltsd ki at űrlapot!

 

 

 

 

Regisztráció a Bölcsességekre